Nyelv:

2015 januárjában kezdtük el felépíteni tenyészetünket, melynek fő profilja, a bengáli macska mellett szerepelnek kaméleonok, édesvizi ráják és még sok más egyéb ritka, és egzotikus állat is.

Első bengáli cicánk Yago volt (Jungle Dream Coco Moco) aki tenyészetünk névadója is egyben. Ő egy imádnivaló, ivartalanitott nőstény, rendkívűl félénk és bizalmatlan, de mióta nálunk van, fokozatosan és lassan enged fől, hosszú és kényelmes életet szánunk neki.

Cicáink velünk élnek, közvetlen közelünkben, családtagokként, ezért családunk tagjaival igen szoros kapcsolatba kerültek. Igyekszünk mindenből a legjobbat nyújtani számukra, az összes igényüket maradéktalanul kielégíteni, hogy mindig kiegyensúlyozott, boldog cicák lehessenek. Ezt tartjuk legelsősorban szem elött.

Igyekszünk macskáink számára olyan környezetet teremteni, ahol szivesen időznek és boldogok lehetnek, nagyon odafigyelünk a szocializálódásukra, rengeteg olyan inger éri őket, amihez hozzászokva, a kűlső világ, egy kiállítás, vagy esetleg az eladó kiscicáink új otthonukba való megérkezése már biztosan ne jelentsen akadályt.

Mivel tenyészetünkben több külömböző igényű állat él együtt, illetve állatainkat gyerekek veszik körűl, így nálunk a higiénia és a rendszeres orvosi ellenőrzés nagy szerepet játszik.